Casualitat – Sort

Casualitat – Sort

Havies pensat, alguna vegada que es Casualitat?, o Bona Sort?, son paraules, que han tingut al mon una projecció molt important tant a La Ciència, Física, Filosofia, Metafísica i Estadística, i han sigut estudiades i discutides per personalitats en tot el mon de la ciència, com Einstein o Niels Bohr, per solament menciona a dos de ells, però hi ha hagut innumerables personalitats i premis Nobel, i això fa que jo estigui una mica confús, perquè, una paraula que jo trobo tan senzilla, sigui motiu de tanta divulgació, i conseqüències, a traves de la historia de la humanitat.

Podríem distengui entre “Causalitat”, “Casualitat” , La Causalitat, es el efecte que a produït la causa, o sigui la relació entre efecte i causa, jo he volgut definir “La Casualitat i la Bona Sort”.

Que es per mi La Casualitat?, doncs aquí ho defineixo.

            La trobada premeditada l’espai entre dos punts, es diu coincidència, si no, “Casualitat”. I res mes que això,.

I que es Bona Sort?

La Sort o Bona o Dolenta, “Es la ignorància de las Causes, que produeix el Efecte”, per exemple la ignorància de no saber el numero que toca a la Loteria es o bona sort o mala sort, res mes que això.

Per això dic, que quan una gent tan intel·ligent, en omplert llibres i llibres plens de aquesta matèria, doncs això fa que jo en confongui.

Increïble que sigui tant senzill, no? Però moltes vegades, els humans ens compliquem mol les coses

http://enricgine.cat

Enric Giné

Tossa 05-10-2020

Aquesta entrada ha esta publicada en Sin categoría. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.