Mesurament i Temps

             Mesuraren és un sinònim, expressió, terme , que s’usa per descriure , definir la qualitat, propietat d’un objecte a l’espai i aquesta descripció es poden definir amb uns valors com a llarg, ample, alt, pes, volum i densitat, i o, coordenades, angles per ubicar a l’espai, entre altres coses, El mesurament del temps a l’espai, mereix una atenció especial.

Tot objecte, esdeveniment, orgànic o inorgànic a l’espai té una conducta des del principi d’aquest fins al final, i aquesta la denomino Temps, però també des d’una part específica a una altra, també òbviament la denomino Temps.

Definició de Distància

Distància és la separació d’un objectiu a un altre a l’espai.

Velocitat és la durada de la separació d’un objectiu a un altre a l’espai.

Definició d’unitat

                La quantitat d’objectes a l’espai està constituït per unitats, hi ha aquestes se’ls ha atribuït un nombre matemàtic.

Passat Present Futur

                El Mesurament del Temps l’ha creat l’home, i és molt interessant, en el Mesurament del Temps, l’únic que podem afirmar és que hi ha dues èpoques, el Passat i el Futur i què passa amb el Present?, doncs que aquest no existeix!, però ha existit perquè ho hem mesurat, i doncs perquè no podem concretar el Present, però podem mesurar-ho, ja que aquest s’escapa, cada segon, cada dècimes, centèsimes, mil·lèsimes, quan mesurem el Present, ho fem, però ja és al Passat, el Present fictici és només un relat entre un període de temps que volem definir, i el que aquest és o va ser per a nosaltres el Present, però aquest ja no existeix, encara que ho definim, després d’haver-ho definit, ja no serà el Present, ho haurem definit al Passat, en concret podem dir que aquella mesura que va ser realitzada al Present només la podem descriure al Passat.

Això és en relació al Mesurament, però en aquest, en el Mesurament ja hem vist, que el Present no existeix, però a la Consciència, només es troba al Present, no existeix ni en el passat ni en el futur.

Quan en un Univers hi ha una Consciència, és el primer indici de l’existència de l’Univers Orgànic, si no és així es perquè es descriu un Univers Absolut, i això comporta, l’evidència, que per constatar un Univers Orgànic ha d’haver o existir una Consciència . Recomanaria potser llegir aquest enllaç https://enricgine.cat/2011/07/18/que-es-el-univers/

Enric Giné i Orengo

 
Aquesta entrada ha esta publicada en Sin categoría. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *