Estratègies de l’Ambient

enric@enricgine.cat

Aquí repeteixo el que he escrit abans a 11) Estratègies Prioritàries Urgents, però molt més resumit. Potser amb faig una mica pesat, hem repetit coses que ja he escrit. Això no obstant hi ha coses que són molt importants per mi i vull que quedi ben clar, i aquests 24 punts o capitells, s’han de tenir molt en compte si volem canviar aquest món, per un de millor, i són aquests:

1) Abolició de l’abús en l’Ambient, l’abolició de l’abús en la nostra societat és el primer principi, o premissa, que hem de tenir ben present. Amb l’Abús no hi ha supervivència, és la premissa més important que hi ha per a la nostra supervivència.

2) Definició d’Ambient, l’Ambient és l’Univers, i aquest és el lloc on, entre moltes coses, on vivim o convivim amb La Natura, Vegetació, Animals i l’Home, i per això ho hem de respectar, perquè l’Ambient som nosaltres mateixos, tots…

3) Definició de Norma, primera i única Norma, “Estima el teu Ambient com a tu mateix”, aquesta és l’essència, i el motiu principal de la Societat, perquè el que es vol construir està dins de l’ambient, i cal estimar-lo, protegir-lo, i defensar-lo, perquè l’Ambient és un mateix, i la conseqüència és que estimar l’ambient és estimar-se a si mateix.

4) Creació de Cultures o Regions, tots els Països existents desapareixen com a tals, i s’agrupen, sota les incidències, del llenguatge, Cultura, costums, aliments, vestimentes, creences, dansa i sentiments, i es converteixen de Països, que queden abolits, a Regions.

5) Canvi de Polítics pels Gremis, l’Abolició dels Polítics, i es reemplacen per una organització, nacional professional, Gremis Professionals, que són els que han d’organitzar, planificar i governar en les Regions, i aquesta és sobirana. Són les que restitueixen als anomenats avui Països.

6) Creació d’un autogovern administratiu, on les organitzacions professionals o Gremis comencessin a intentar a posar La Regió en marxa.

7) Abolició de les lleis actuals per les Normes. Totes les lleis, decrets, edictes o mandats han de ser abolides. Només es deu respectar les Recomanacions, la seva font de les quals seria La Norma.

8) Intentar donar aliments als que es moren de fam. Una de les primeres prioritats que s’haurien de prendre seria donar menjar a les persones que es moren de fam. Avui tenim 24 milions de persones que es moren de fam a l’any. El 25% són nens, i més hi ha 850 milions de persones que pateixen fam, i més s’hauria d’anivellar el desequilibri socioeconòmic que pateix la població mundial.

9) Hi ha d’haver consens per a una operació d’aquesta magnitud, i una minuciosa planificació, global de i per tot el Món. Es necessiten experts, especialistes, economistes, sociòlegs, filòsofs, un grup molt important d’experts que pugui gestionar aquest projecte tan important.

10) Posar-se en contacte amb totes les organitzacions Filantròpiques de tot el món, com, per exemple, ONG, FAO, OMS, Amnistia Internacional, ExpokNews, OECD, OCDE, Unicef, Unesco, Mans Unides, Greenpeace, i moltes més.

11) Ensenyament de què és el Medi Ambient, de les prioritats també que hem d’aprendre, i saber què és, on vivim? I la relació que tenim amb aquest, i aquest és l’Ambient i, hem d’aprendre el significat i el que representa, per a la nostra supervivència aquí al Planeta.

12) Canvi radical d’energia solar, i Motors d’Hidrogen. L’energia solar en els deserts pot abastir la producció mundial, i la fi de la contaminació, tal com també del consum del petroli i els seus derivats, i explicació de la utilització de les plaques solars en els nostres deserts mundials.

13) Els 8 deserts més extensos de la Terra. Tenim 8 deserts amb una capacitat total de 16.407.853 km², només amb 46.335 Km² cobriríem les necessitats energètiques actuals.

14) Canvi mundial cap a l’Automoció. Seria l’Abolició del motor amb el derivat del petroli, tota l’Automoció, del món hauria de ser elèctrica, o motor amb d’hidrogen.

15) Creació de petita indústria per a les reparacions i proveïment d’agricultura, etc. Creació d’una petita indústria autònoma, per a la manutenció, reparació, etc. a l’interior de les Regions, on es planifiqui construir les fonts solars per a la producció, en les localitats desèrtiques.

16) En els països rics un augment de l’1% de l’IVA per finançar aquest projecte. Els països rics haurien de contribuir, amb una part mínima, un 1% de l’augment de l’IVA, en les seves respectives Regions.

17) Els bancs finançarien també aquest projecte, ja que els Bancs no tenen diners, ja que els diners son dels clients. Els bancs gestionen els diners dels altres, i hauria de ser amb un interès molt raonable, i el paper del Banc seria diferent de la nostra societat, i aquests podrien finançar a un baix interès tota l’electrificació i construcció del transport energètic.

18) Les Benzineres desapareixen, i es podrien, igual que els Bancs, reemplaçar el petroli pel transport o construcció de l’energia solar.

19) Explicació detallada de l’Energia i dels Panells Solars. Tots els deserts de Món 16.407.853 km², consum actual mundial 9.703.196 M W per hora. Necessitem 46.335 Km² per cobrir tota la producció d’energia a tot el món. És només la ridícula quantitat de 0,2824%, del total de tots els deserts del món.

20) El Plaer biològic. Tenim 6 sentits, olfacte, el gust, la vista, el tacte l’oïda i el plaer, i el sisè, el plaer s’ha deteriorat molt a través de la història. El Plaer es va iniciar amb Els 10 Manaments. Els 10 Manaments ho van canviar tot. Es van canviar les regles de joc. L’home va ser intel·ligent, i va entendre que dels deu hi ha dos, un que diu “no cometràs actes impurs ni adulteri”, i un altre que diu “no desitjaràs la dona del teu proïsme”, i també quan Adam va menjar la poma, que li va donar Eva, és quan es van adonar de la seva nuesa.

21) Explicació del sentit del Plaer, desplegament de la conducta, del Plaer, ¿què és? i com ha de ser.

22) El plaer Social, influència, despleguem de la conducta del Plaer, com s’ha transformat en la societat, i quins resultats, conseqüències, seqüeles ha comportat en ella.

23) El Plaer Reset, i començar de nou, com hem de redreçar, dirigir, canalitzar i normalitzar el Plaer.

 24) Grups de Família, aquí veurem com la família ha fet un canvi molt important, i és transformat en diferents grups.

 Enric Giné

 

 
Aquesta entrada ha esta publicada en Sin categoría. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *