Trancs Mental de la Consciència

enric@enricgine.cat

Aquest títol, Tranc Mental de la Consciència, és un terme que faig servir per explicar un procés que és una mica difícil de descriure del que realment vull dir sobre aquest terme. Això no obstant procuraré explicar-ho el millor possible, ja que, com podràs veure, et pot ser interessant. Potser aquesta experiència ja l’has viscuda, al llarg de la teva vida, això no obstant si no, prova-la, si estàs sol i en silenci, còmode, tranquil, pots tancar els ulls, i pots sentir moltes sensacions, dins del teu cos, per exemple, el teu cor com batega, els pulmons com s’eixamplen, traient l’aire, i agafant l’aire, una vegada i una altra, sense que facis res, tot automàticament, es diu per reflex, el teu cos ho fa. Automàticament tot, sense el teu consentiment, i si tens paciència, i escoltes bé, també podràs sentir moltes altres sensacions, que no hauries sentit mai, però has de tenir paciència i tindre una mica de temps. Això no obstant si treballes molt en això, que jo anomeno Tranc Mental de la Consciència, descobriràs moltes coses, com el que és, realment, i és la Consciència, que és la que mou el nostre cos. Si tu tens èmfasi, i paciència, podràs sentir tot el teu cos d’aquesta manera, i escoltar-lo, i a més pots fer moltes coses més, si és que et concentres prou, amb això que jo li dic, Tranc Mental de la Consciència, que realment és una profunda meditació, que jo anomeno Consciència, i això és, només, quan tu estàs profundament amb el Tranc , escoltant el teu cos, en aquestes circumstàncies pot fer moltes coses, com accelerar el teu cor, treure’t un mal de cap, augmentar la temperatura, per exemple, de les mans, si tu tens les mans fredes, i moltes coses més, etc., etc.

Tu pots fer, quasi, el que tu vulguis. Vull donar uns exemples, per explicar què és la Consciència, i això és el que fa que el cos faci el que la Consciència li mana. No és un reflex aixecar la mà. Això passa només quan tu vols, igual que tancar els ulls, caminar, etc. Què és el que passa? Tu pots dir o fer el que vulguis, però serà la teva consciència, i aquesta ets tu, i la que farà allò que tu vulguis sempre serà la teva Consciència, que farà que tu et comportis com tu vols.

I això comporta moltes altres teories, qui és el que mana? Qui és el que mana que el cor bategui? I el ràpid que ha d’anar? Bé, és un reflex que el cor bategui, no? I la rapidesa amb què va, està controlada per la falta d’oxigen. Si corres, el teu cor té necessitat de més oxigen i etc. Però aquesta anàlisi, ja està descrita, a la ciència! I tornem, qui és el que mana al cor? O a les altres parts del cos, que es comporten com ho fan, aquí hi ha l’essència de tot.

I aquí entrem a la física de la Quàntica. Què és un àtom? Tothom sap el què és, no? Bé, més o menys, un àtom pot ser o molt petit o molt gran. En la física quàntica és molt gran, és segons el nivell que un ho observi. Hi ha àtoms d’hidrogen i altres d’Oxigen i etc., però aquests no manen al nostre cos. Aquests estan plens de vibracions elèctriques. Aquests existeixen, però no són intel·ligents. Ells fan el que li diuen. Al nostre cos hi ha moltes altres coses interessants, com les molècules, i aquestes ja són més complicades, perquè dins d’elles hi ha més àtoms, i hi pot haver una combinació, que pot fer una molècula d’ADN , i aquesta és molt interessant, perquè té una forma intel·ligent de comportar-se, i té un paper molt important en la conducta del nostre cos i del nostre Planeta. Però som nosaltres qui tenim el comandament del nostre cos però, per què nosaltres som persones i completament diferents unes de les d’altres? Qui li diu? I a qui?, quan falta oxigen al teu cos, qui li diu, que falta oxigen? i com fa que palpiti el cor més ràpid?

Descriuré un exemple, què passa quan veus que un maó cau sobre el teu cap i tu tens temps per veure’l, primer com a reflex, que no és un reflex, perquè és la consciència, t’ajupiràs, perquè no tens més temps que això per evitar el fatal desenllaç. Després el teu cos i els teus músculs es posaran en tensió, què passa al teu cap? A la teva consciència? al teu cos? Qui dona les ordes, i tot en menys de mil·lisegons. El que passa és que es posa un dispositiu en estat d’alerta per protegir-te, al teu cap, més aviat dit, a la teva consciència, envia un senyal d’alerta a diferents seccions del teu cos, un per exemple, la Consciència envia als ronyons un senyal, perquè allí es preparin per enviar protecció a totes les cèl·lules del cos que són milers de milions i a més ha d’estar al moment, en una fracció de mil·lisegons, i això ho reben als ronyons i envien una quantitat d’adrenalina exacta, ni més forta ni més feble, la quantitat exacta, que la consciència li ha manat, i que ella, la consciència ha valorat segons la gravetat de la situació. I a més d’aquesta execució, fa moltíssimes més operacions, i en dècimes de segons, com protegir-te amb les mans sobre el cap, per l’impacte que patiràs si no ho fas, si portessis un objecte més contundent a les mans hi hauria unes eleccions més, de quina eina seria la millor per protegir-te, perquè les teves mans tampoc són molt contundents i a més, també té la teva consciència a triar o les mans o el cap, però ella fa sempre la millor elecció, sens dubte, sense cap error. A més de tot això, hi ha milions d’operacions que la consciència fa, només en un mil·lisegons, i és per exemple, l’acceleració del cor, a quina velocitat ha d’anar el cor, al teu cos està amb molta tensió, per culpa de l’adrenalina, tot el cos rebrà una alerta d’informació que cal executar, i que ha d’enviar al teu cos per poder combatre l’agressió. A més de tot això hi ha una connexió, també química, de com totes les molècules han de parlar i enviar, rebre, o compartir totes les informacions a tots els àtoms, molècules, de tot el cos, i són milers de milions, i això ho farà sota les ordres de la Consciència, que és el que mana al nostre cos. El nostre cos és molt, però molt egoista, ens protegeix i vol el millor per a ell. Ho fa, sens dubte.

He parlat molt de la consciència, això no obstant què és la consciència? Aquesta és el que jo defineixo com “Els trancs Mental de la Consciència” i que és això? Perquè no és potser exactament això, això no obstant podria argumentar-ho una mica, el que en religió es diu, “l’Ànima“. Quan ets viu ets Conscient , i quan estàs mort ja no ho ets. Quan estàs viu tens Consciència , i quan et mors ja no ets Conscient. És com aquesta creença, que en religió tenim de l’Ànima, se n’ha anat fora del teu cos, i ja no tens consciència com individu. Ara ets matèria, però hem d’anar amb compte de no confondre l’Ànima , com un element religiós, o diví, perquè per mi no ho és. És un sinònim de Consciència , i és aquí que m’agradaria que vegis la diferència. La Consciència decideix com el teu cos es comporta, des que neixes, fins a la teva mort. Ara bé, aviat veurem una diferència entre Consciència i Reflex. Què és una i què és l’altre?

Si tu t’has d’aixecar de la cadira, i tu dius “M’aixeco de la cadira”, no perquè tu ho diguis ho faràs, sinó perquè ho vols fer, i només aleshores t’aixecaràs. Quan ho vulguis fer, quan la teva Consciència ho mani, i és això el que fa que t’aixequis, és la teva Consciència en el moment exacte que tu ho vulguis. Si tu vols caminar, caminaràs no quan tu ho diguis, només quan la teva Consciència ho ordeni, i absolutament serà la Consciència que farà el primer pas. Però ves compte, que ara ve el més interessant, i és que després de l’ordre de la Consciència d’enviar el primer pas, la Consciència es retira, fa un pas enrere, i es queda en un segon pla, perquè el Pilot Automàtic  es posa en marxa, i serà aquest que farà que tu continuïs caminant fins al lloc de destinació, sense que la Consciència sigui conscient de conscienciar cada pas. Això ho farà el Pilot Automàtic, o digues-li Reflex, com tu vulguis, sempre que no hi hagi cap obstacle que ho impedeixi. Si fos així la Consciència prendria una altra vegada l’ordre.

Fa molts anys un home que vaig trobar-me casualment va dir-me que tenia càncer de pulmó. Va dir-me que Els trancs Mental de la Consciència podia atura el pulmó, que era el que li feia més mal. Mai vaig poder esbrinar si era veritat o no, perquè no el vaig veure més, però aquí queda la cosa.

Com podem veure, el nostre cos i l’Univers són la mateixa cosa, ja que estem dins seu, i és d’una complexitat molt enginyosa, intel·ligent, fantàstica i indescriptible, que per a nosaltres els humans ens fa molt difícil d’entendre com tot l’Univers funciona, com els àtoms, protons, neutrons, que sempre estan en moviment, col·lidint els uns amb els altres, provocant la destrucció i la mort, doncs quan uns moren hi ha altres que neixen, i uns altres que es doblen es quadrupliquen, i etc. fins a formar l’objectiu desitjat. I és així la vida i com vivim, i pretendre entendre la composició de la vida i la mort i dels vivents i de tot allò que ens envolta. És una tasca molt difícil. No crec que algun dia ho puguem saber, perquè la vida i la mort són un misteri. Les cèl·lules moren i es reprodueixen cada segon. És la base de la vida, igual que les persones, animals, plantes, en fi tot, aquí està en l’equilibri del nostre Univers perquè així funciona tot. Nosaltres estem creats sota la imatge i semblança del que ens envolta a l’Univers. Tenim dues característiques molt importants, una és la Consciència , i l’altra, el que anomenem Reflexos, que és el Pilot Automàtic que s’assemblen molt, però que tenen finalitats diferents, però és la Consciència la que té el comandament, i dins d’ella hi ha el reflex.

 

 

 

 

 

 
Aquesta entrada ha esta publicada en Sin categoría. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *