Hvad er universet?

enric@enricgine.cat

             Hvis vi nogensinde kigger op, kan vi måske se skyerne, hvis der er, hvis der ikke er skyer, er der solen, hvis det er dag, og hvis det er nat, månen eller planeterne og i sidste ende vil vi være i stand til at se stjernerne og måske nogle galakser som vores, og her er vores univers over, med vores egne øjne, hvis vi hjælper os selv med moderne udstyr, kan vi se lidt mere, men ikke meget mere, for at starte, vil jeg meget gerne præsentere en meget interessant video, fordi den kan give et perspektiv forskelligt fra hvad vi forstår ved Universet

Hvad vi ser, er det universet? Det ser godt ud, men her ender spørgsmålet ikke, men det begynder her, fordi universet er alt, hvad vi ser, og hvad vi ikke ser, ifølge nogle meget kloge herrer siger, at universets begyndelse fandt sted med den berømte big-bang, og at den ekspansive eksplosion stadig udvikler sig, det vil sige, at universet hver dag bliver større, hvor længe vil dette vare, fordi jeg ikke ved, og for disse forskere er universet big-bang, og her er det Det slutter alt, men dette tilfredsstiller mig ikke, det ser ud til at være en teori for mig, det er som at se på himlen på en overskyet dag og sige, at stjernerne ikke findes, fordi vi ikke ser dem, eller fordi de enheder, vi har, heller ikke kan se dem, nej Kunne der være 2 big-bangs eller 3 eller tusind eller millioner eller billioner af big-bangs i universet? For mig tror jeg, vi er nødt til at skelne, vi kan sige (men det er ikke sandt) at der er to universer, organisk og den, der ikke er organisk , nemlig den organiske ville være som det samme ord siger selv organisk med al dens organiske fylde, elektromagnetisk som stof, lys, varme, gas osv. etc. Dette ja, der er begrænset, selvom det udvides og hver dag er større, dette siger jeg, at det er begrænset, fordi det kan måles, det andet univers, det, der ikke er organisk, dette er intet, og hvad der ikke er noget, kan ikke være mål, det er evigt, og dette indebærer, at det er uendeligt, og da der ikke er noget, intet rum, ingen tid, kan det ikke måles, og denne egenskab er typisk for universet, som er et absolut univers? det absolutte univers er intet! der hvor det organiske univers slutter, der hvor stjernerne er, og hvor noget organisk som en sten eller en person eller noget du kan måle kan ankomme, dette er det organiske univers, der hvor der ikke er noget, der ikke er plads og hvor der ikke er plads der er ingen tid, hvis der ikke er noget, du ikke kan måle noget, og hvis du ikke kan måle noget, er det det absolutte univers , der hvor det organiske univers slutter , der er hvor det absolutte univers begynder , som du kan se, det er derfor jeg sagde det det var ikke sandt, at der er to universer, der er kun et !! og det er det organiske, der er inden for det absolutte univers, det er som en evigt stor kasse (når man siger dette, begrænser den “evigt store kasse” det allerede til ikke at være evigt stort), men når vi taler om disse ting, er det hele meget kompliceret, men jeg ser ud til at gøre den enkleste ting, så det forstås, hvad jeg mener er, at universet er alt, hvad der er med os og uden for os og inden i os, som med den forrige video er der ingen grænser for at rejse uden for universet udenfor, og heller ikke inde i os, ville vi aldrig finde en barriere eller et tegn, der siger “universets ende” , når planeterne ender stjernerne galakserne, der er det organiske univers, vil den anden del af universet komme, og denne vil det er universet, som alle de små universer er i, dette absolutte univers , det er det uendelige , evige univers , de andre er endelige og begrænsede, og selvom det organiske univers er det mest interessante, fordi det er det, vi vi lever, og det er vores liv, men dette er meget lille, forestil dig et univers som vores, og du rejser med et utopisk fly, der kan rejse 1 million gange hurtigere end lysets hastighed, og efter mange millioner af år du kommer til slutningen af ​​vores big-bang, der hvor big-bang er meget langt væk, og du næppe ser det, og der er meget mørke, og lidt mere af din utopiske rejse, der kommer en tid, hvor mørket er færdigt, nu du er i det absolutte univers , du kunne rejse der millioner og millioner lysår uden at finde noget eller måske finde et andet big-bang, og så evigt er det sjældent, når vi taler om det organiske og absolutte univers, siger vi, at i et organisk univers det er et univers, der kan måles, fordi der er plads og slet ikke. Det organiske univers, som vi lever, er cirka 13.761 og 13.835 millioner år gammelt , det ser ud til, at som i det organiske er der liv og slet ikke i vores hus i det organiske, der er plads og tid, så vi kan måle, men det er noget objektivt, fordi staten for en død person ikke længere er organisk, hvis ikke absolut, men alligevel, selvom tiden for andre fortsætter med at køre, forklarer jeg, med det absolutte er der intet, plads, tid eller intet, men Med det eksempel sagde jeg tidligere om turen gennem det absolutte univers, som er en utopi og er absurd og urealiserbar, hvis vi havde et ur, kunne vi måle tid, selvom køretøjet ikke ville bevæge sig, for ud over at være en mørk nat ville der overhovedet ikke være noget , hverken plads eller tid                   

Dette giver meget at tænke på, ikke?

Enric Giné

20-10-1969

 
Dette indlæg blev udgivet i Ikke-kategoriseret. Bogmærk permalinket.