Mulige Strategier

              Dette er en fortsættelse af den analyse, som jeg laver i min blog til ” El Nido Del Enric ” i analysen kaldet jeg ” Catalansk-spansk politisk strategi ” , og det er her, hvor jeg angiver nogle rimelige strategier, hvor vi kan arbejde, fordi noget, vi skal gøre for at få det blindgyde, hvor vi er, og vi er nødt til at åbne en dialog, hvor alle vi nødt til at sige vores mening, og hvor mange flere desto bedre !!!!    

              Først vil jeg gerne kommentere den nuværende situation, som regeringen spansk, har frigivet ”Benådninger” eller ”Indulto” på spansk. 

              Den spanske regering del af presset fra Europa og del på grund af hans uvidenhed, har været nødtil til at gøre noget, og tilsyneladende med succes, men lad os  grave lidt, den spanske Retfærdighed, som ser temmelig i miskredit, og stadig vil være ednu mere, med Benådning eller Indult, det ser ud til, at den spanske regering korrigerer lidt, det spanske image , og dette kan ses i den udenlandske presse, en anden grund er den holdning, som den spanske regering indtager, som nu prale af gode mennesker, de åbner en overfladisk dialog, og nu er det Catalanerne, som de er nødt til at bevæge sig, alt dette kan afvises meget let, men jeg vil ikke komme ind her, jeg vil bare lave en overfladisk profil, ikke for at blive for lang, på den anden side har vi 9 mennesker, som er tilsyneladende fri, hvis de opfører sig godt, eller nej, og at de er dømt til at gøre noget, de ikke havde gjort, og jeg er glad forde er ud af fangsel, fordi de aldrig skulle være in, både Benådning og Amnesti, det er ligemeget for dem, og for Catalanerne, fordi med eller uden vi er på samme sted som den 10. oktober 2017 , efter at vores præsident erklærede Cataloniens uafhængighed og 10 sekunder senere annullerede han det, erklærede Catalonien sig ikke uafhængig, men den spanske regering forstå ikke det, på den måde, straffede nogle mennesker for at gøre noget, de ikke havde gjort.     

              Trods med eller uden benådning eller med eller uden amnesti ville vi være på samme sted som den 10. oktober, og hvad så ? Dette er ikke løsningen, løsningen er at komme ud af Spanien, og her er kernen i sagen, hvordan vi gør det … en af ​​løsningerne er som jeg har sagt før er. 

1) Vi catalanere, der føler, at vi er catalanere, skal opføre os som catalanere inden for en stat, som ejer os, efter krigsfordele, som en koloni eller region eller autonomi, eller som administrerer vores økonomi, sprog i kultur, under disse omstændigheder er vi meget svækket, men ikke besejret eller tilintetgjort, der har været mange imperier, de har prøvet det, men med os har de ikke været i stand til at genemføre det, vi er nødt til at opføre os lidt speciel, da vi er ” en koloni “, men vi er nødt til at kæmpe, demokratisk og intelligent for at komme ud af dette mareridt, og vi bliver nødt til at følge nogle retningslinjer for at gøre det .          

2) Råd af Catalanske Republik , med navnet på MH præsident Carles Puigdemont, nu det skulle løfte om annullation og gøre erklæringen fra Den catalanske Republik efectiv.          

3) Rådet for Republikken, Skulle lede alle de handlinger, som vi ville føre, for at gøre vores befrielsen af den catalanske stat som ægte land eller nation, men hvad jeg synes er meget vigtigt, er, at det skulle skabe en ” kilde til union ” , en adræt, hurtig, let, men meget effektiv kilde, hvor alle de catalanere, som ønskede, kunne sige eller give deres strategi for at komme ud af det “sorte hul” og berige demokratisk, deres strategi i dag er muligt med de midler kommunikationsformer, vi har internettet, og alle det, under formynderskab af den Consell for republikken, og måske kunne man, fysisk ved de Consell Lokale for Republikken Catalana, må vi gå meget opmærksom, intelligens og meget forenet, vi er, hvor vi er, fordi vi er opløstes , vi bor i samme område, men vi er ikke forenet, ikke tale med os selv, kun klageråb, det er det punkt mere svagere som vi har Catalanere, og er det hvad at vi skal rette, vi skal have en forbindelse, intim , vital, hvor vi kan udtrykke vores strategier, men vi skal være opmærksomme på, at det ikke behøver at være, et sted af klagesang, sladder, banal information, eller social, men politiske, da vi har andre midler i for at gøre det, det skal netværkene være et sted med maksimal union for at give strategier, meget konkrete, fordi vi er nødt til at passe på, at 7,8 millioner catalanere kan sige mange ting, og hvis vi ikke er forsigtige, er dette sted, som kan være meget vigtit, kan det ende med at blive en katastrofe …  

4) Vi er nødt til at udvide suverænitetsbasen for at kunne have flertal og naturligvis, også i alle kommuner      

5) Vi skal bruger alle Rødhus og kommunens når vi kan , og det kan kun være, hvis vi man har fleretal for at gøre det på demokratisk vis.      

6) At erklære alle kommunens Catalansk Republic, eller Independent, kun hvis der er en af suverænitet flertal i kommunen, og sidstnævnte ikke fremlagt hvis det medføre nogen strafferetlige foranstaltninger for Spansk Ret, desuden det sprog, i Catalonien Det er Udelukkende Catalansk .            

7) Erklær kongen “Persona no Grata” for alle kommuner, igen hvis der er flertal .       

8) Køb eller handel kun med Catalanesk virksomheder, ikke med af ​​spansk forretning, og vi skal være i stand til at høre eller se tv eller radioer men kun Catalansk medier     

9) Strategi for at betale skat moms kun til Generalit Catalana, mv .. Ingen penge til Spanien        

10) Det officielle sprog, kun catalansk, både i rådhusene, kommune  og i Generalitat.   

11) Indsæt til indgangene til granse af de kommuner, hvor navnet på byen er anbragt, læg også skilt at den Catalanske Republik.  

12) Sæt på altaner, vinduer osv. Den Catalansk flage, kalt også som Estelades, og brug som muligt, eller en stjerne eller et badge på hver Catalana, der hvor er synligt sted for at vise, at vi er katalanere .   

13) Sæt en Estelada i alle rundkørsler i alle Cataloniens byer  

14) TV3, det catalanske tv og radio , kun udstedt på catalansk.      

15) De informative skilte kun på catalansk og engelsk, både på vej, motorveje.  

16) Det er det samme som de kaldes, Casals, Catalanske ambassader eller osv. Det har at være etableret i udlandet, der repræsenterer Catalonien.    

17) Vi opfordre andre kulturer som Galicien, den Baskerlandet, Islas Baleares, Land Valencia, Catalunyanord, forlader Imperium, da Spanien er en utopi og som sådan ikke eksisterer.  

18) Nå, Spanien skulle være, hvad det altid skulle være, en region af den iberiske halvø, præcis som Castilla, og det er det, vi er nødt til at forsøge at tvinge den til at blive sin egen kultur igen, og stopper og udnytte de andre, alle kulturer er lige og med gensidig respekt, for på denne måde beriges kulturer, ikke kun én, alle.       

19) Fra de Lokale Råd for Catalanske Republik, vi skule holde møder ofte og at opdatere det, så hurtig som man kan, for af aktualicere  hver øjeblik i hvilken samfundets liv og genoptage nuværende strategier, det er meget vigtigt, da kommunalbestyrelserne  fordi Lokale Råd for Catalanske Republica, er der nu i Catalonien 947 kommuner, og vores mål er at have 947 Lokal Consell af republikken, så vi er nødt til at arbejder hård, er det meget vigtigt sammenkobling blandt alle 947 Lokale Råd for Catalanske Republik, må vi har mere styrke.     

20) Hvis der er en person, der har en strategi, som hun mener er praktisk, eller interessant, godt, lad os gå der, det er meget, meget velkommen, så skriv det nedenfor, og på den måde vil vi gøre vore land, bedre, lad os gør det, mellem alle som må strategier bliv bedre, så vi kan vælge fra alle de bedste, eller at de fleste passer den nuværende tid, dette er demokrati !!!      

Dette er, som jeg tidligere har sagt, et bilag til en af ​​mange af de analyser, jeg laver i min blog af “El Nido Del Enric” , hvis du ønsker det, kan du læse denne analyse, som jeg kalder ” Catalansk-spansk politisk strategi ” , og at her forlader jeg , linket https://enricgine.cat/2021/06/06/estrategia-politica-catalana-espanyola/      

MangeTak

10-06-2021

Enric Giné

 
Dette indlæg blev udgivet i Ikke-kategoriseret. Bogmærk permalinket.