Politiske Fanger og Politiker i Eksil

               


                       Hvis vi siger, at vi har politiske fanger, i Madrid siger de at det ikke er sandt, de sige, at vi har politikere i fængsel, men politikerne i Madrid ikke se, eller vil de ikke se, at mennesker, at der er menneske i fængsel som er demokratisk valgte, og at det eneste, vores politikere har gjort, er at vise deres ansigter for de mennesker, de har valgt dem, for en politisk idé, hvis Madrid kan ser, at dette er en forbrydelse, så burde det forbyde denne politiske bevægelse, hvis den ikke gør det, legitimere til alle partier PP, Cs eller PSOE eller ethvert andet politisk parti, som der har dukket op til valget, alle er lige, det eneste, der adskiller dig, er ideologi, hvis dette ikke er forbudt, er alle politikere er de legitime og kan ikke sættes i fængsel, netop på grund af deres ideologi, fordi de er valgt af folket, for at udvikle deres politiske ideologi, for at kunne arbejder, hvilket også er det formål i en demokrati,  eller mere paradoksal, er, at der er en gruppe af mennesker, der er krænket, de er nøjagtig den samme som den anden gruppe, uafhængighed folk, som også er fornærmet fordi deres repræsentanter sidder i fængsel uden en reel grund, uden rettergang, kun, i sigtet, og de valgt til Folketing ved den mennesker, en fra mit argument er, at disse mennesker, der er i fængsel ikke have gjort nogen forbrydelse, på hensyn af Grundlog, da republikken blev erklæret, og blev annulleret automatisk efter et par sekunder og derefter, bliv ikke konflikt eller bryde med den ”Hellige Enhed af Moderlandet” eller “La Unidad de la Patria”, kan måske tale om provokation, men ikke en forbrydelse, fordi alt fortsætter, nøjagtig det sammen som før, alt bliv uændret, og selv om folketing stemte at proklamér Catalansk Republik, så var godt nok fordi der var  den højeste institution, nemlig er Folketinge, men det gjorde det ikke, og alt forblev det samme … Dem som vi vil løsrivelse og uafhængige folk, vi hænge nogle gul sløjfe til offentlig steder for at visa hvor uretfærdighed at nogen af vores folketing medlem er i fængsel, kun fordi de passe deres job, denne gule bånd , er ligesom hvad jeg lige har skrevet lige nu, der er nogle mennesker, der ikke ser det klart og tage de gule bånd af, som vi andre, uafhængighed folk, har lagt på, og overveje det en udemokratisk forslag, dem som er ikke enig skal de forstå, at flertallet er det, der har besluttet, vi ville være enige om, hvis det var det modsatte, eller  jeg tror, ​​at når der er en gruppe, der fjerner gul sløjfer der er en provokation, og der bør søges en dialog “som jeg gør her med denne tanke eller analyse” og prøve til af finder ud af at få, en eller anden dialog  i modsætning til en diktatur til et demokrati, er det netop at man kan udtrykker offentligt det ideologi som man har og  af hver, menneske har ret, til at bruge offentlige steder, og ikke private, og hvis vi ikke kan bruge offentlig steder derefter har vi ikke frihede, og hvis vi kan  eller udtrykke os eller noget, det kaldes Diktatur, den anden dag, jeg skulle ned på gaden, og det stoppe mig en mand og spurgt mig hvorfor, jeg båre et gul sløjfe, på min sweater , jeg sagde, at det var fordi en af de politikker som repræsenterede mig in i folketinge, var  i fængsel, og  synes at der var meget uretfærdigt, og jeg var der ikke, og når jeg, da vi havde de samme ideer politikker, og på den måde, jeg og mange andre mennesker, vi støtter dem på denne måde og vi viser vores uretfærdighed, jeg sagde også til ham, at han skulle give os hans støtte, fordi hvis en dag, hans folketing medlem, blive fanget så vil vi støtte ham lige nøjagtig som vi gøre nu, der er demokrati og hvis vi skulle hænge  gule sløjfe, så ville vi gøre det, dette kaldes demokrati, også når en person begår en forbrydelse, som for eksempel de har gjort, og mere end 2 millioner mennesker også, for at stemme på nogle mennesker, der repræsenterer os, skal de gå i fængsel ikke? Mens nogle er i fængsel og andre mere end 2 millioner nej, ikke? hvad gør spanske dommere? de gør ikke deres job? kan de ikke gøre det ? De kan ikke sætte mere end 2 millioner i fængsel , en dommer skal dømme det gode, og det dårlige, og finder ud hvad er en forbrydelse og  hvad er der ikke en forbrydelse, og hvis de gør det ikke, hvad gør disse dommere ? kun sat fængsel et par cataloniere, skam over disse dommere, de kan ikke put i fængsel mere end 2 millioner af cataloniere !!! En dommer kan ikke sætte en hel nation, Land, Kultur eller Folk i fængsel, denne mand overrasket over min forklaring forlod uden at sige noget til mig. Jeg ved ikke, om han forstod, hvad jeg sagde eller ej, eller han tog mig for et fjols.

Februar 2018

Enric Giné I Orengo

 
Dette indlæg blev udgivet i Ikke-kategoriseret. Bogmærk permalinket.