Possibles Estratègies

Possibles Estratègies

        Això es una continuació del anàlisis que faig al meu blog al “Niu D’Enric” en el anàlisis anomenat “Estratègia Política Catalana-Espanyola”, aquí es, on indico unes estratègies, raonables on poden funcionar, doncs alguna cosa tenim que fer per a sortir de que atzucac, on estem, i ames tenim que obrir un diàleg on tots tenim que dir la nostre, i quan mes millor !!!!
Primerament voldria fer algun comentari sobre la situació actual de que el govern espanyol, a deslligat amb els indults.
El govern espanyol part per la pressió de Europa i part per la seva ignorància, se ha vist a fer alguna cosa, i aparentment amb succés, però anem aprofundir una mica, la Justícia espanyola, es veu bastant desacreditada, i encara ho estarà mes, amb el indult, sembla que el govern de Espanya rectifiqui una mica, la imatge espanyola, i això es pot veure a la premsa estrangera, un altre raó es la posició que pren el govern espanyol, com de bones persones, obren un diàleg superficial, i ara son els Catalans que tenen que moure fitxa, be tot això es pot refutà molt fàcilment, però no vull entrar aquí, no mes vull fer un perfil superficial, per no allargar-me molt, per un altre part tenim 9 persones, que estan aparentment lliures, si es que es porten be, i que estan condemnats per fer alguna cosa que no havien fet, i jo estic content de que estiguin fora de la presos, doncs mai haguessin tingut que estar a dins, tant el indult com l’amnistia, es igual per a ells i per als Catalans, estaríem, al mateix lloc que en el 10 de Octubre de 2017, després que el nostre President ves declarat La Independència de Catalunya i 10 segons després l’anul·les, Catalunya no es va declarar independent, però el govern espanyol, no ho va entendre així i va castigar, a unes persones per fer alguna cosa que no havien fet.
Bé, malgrat amb, o sense el indult, o amnistia, estaríem al 10 de Octubre, i llavors que?? Aquesta no es la solució, i la solució es sortir de Espanya, i aquí esta el quid de la qüestió, com ho fem…. una de las solucions es tal com ja he dit abans.
1) Els Catalans que ens sentim Catalans ens tenim que comportar com a Catalans, dintre de un Estat que ens te, per mèrits de guerra, com a colònia o regió o autonomia o que ens administra la nostra economia, llengua i Cultura, amb aquestes circumstancies, estem molt debilitats, però no derrotats o aniquilats, hi ha hagut molts Imperis que ho han provat però amb nosaltres no han pogut de moment, tenim que comportar-nos, com lo que som una colònia, però tenim que lluitar, democràticament i intel·ligentment, per a sortir-se de aquest malson, i tindrem que seguir unes pautes per poder fer-ho.
2) El Consell de La República Catalana, amb nom del M.H. President Carles Puigdemont, ara si que tindria que aixecar la anul·lació i fer la declaració de La República Catalana.
3) El Consell per La República, tindria que lidera totes les accions que es tindrien que fer per la alliberació de L’estat Català com a plenitud de País o Nació, però lo que jo crec que es molt important es que es tindria que fer, o crear, una font de unió, una font àgil, rapida, lleugera, però molt efectiva, on tots els catalans que volguessis poguessin dir, o donar la seva estratègia, per a sortir del “forat negre” i enriquí, així democràticament, la seva estratègia, avui es possible amb els mitjans de comunicació que tenim per Internet, i tot això baix la tutela de El Consell per La República, i potser es podria fer, físicament per els Consells Locals per La República Catalana, tenim cura, estem on estem, perquè estem dissolt, vivim al mateix territori però no estem units, no parlem amb nosaltres, nomes lamentacions, aquest es el punt mes dèbil que tenim els Catalans, i es això es lo que tenim que corregir, tenim que tindre una connexió, intima, vital, on podem expressar les nostres estratègies, però tenim que ser conscients de que no te que ser, un lloc de lamentacions, xafarderies, informació banal, ja tenim altres mitjans en les xarxes per a fer-ho te que ser un lloc de unió màxim per donar estratègies, molt concretes, doncs tenim que anar en cura que 7,8 milions de Catalans, poden dir moltes coses, i si no anem amb cura aquest lloc de unió important i vital, pot acabar ser un desastre….
4) Tenim que eixamplar la base del sobiranisme per poder tindre majoria als Ajuntaments
5) Tenim que fer servir el ajuntaments sempre que puguem, i això es si es que tenim majoria per a poder-ho fer democràticament.
6) Declarar els Municipis Republicans, o Independents, sempre que així majoria sobiranista al Municipi, y aquest últim sempre i quant no comporti, mesures penals per part de la Justícia Espanyola, a mes el Idioma oficial a Catalunya es el Català, exclusivament.
7) Declarar al rei “Persona no Grata” a tots el Municipis, un altre vegada si hi ha majoria.
8) Comprar o no mes tractar amb empreses Catalanes, cap de espanyoles i a ser possible escoltar o veure Tv o Ràdios o medis de informació Catalans.
9) Estratègia per a pagar a La Generalitat tant els impostos, iva, etc.. cap diners al Estat
10) El Idioma oficial, solament el Català, tant als Ajuntaments com a La Generalitat.
11) Posar a les entrades del Municipis allà on es posa el nom del poble, també posar República Catalana.
12) Posar als Balcons, finestres, etc. Estelades, i portar com sigui possible, o una estelada o una senyera a ala solapa o un lloc visible.
13) Posar una Estelada a totes les rotondes de tots el pobles de Catalunya
14) La TV3, televisions catalanes i ràdios, solament emetran en Català.
15) Rètols informatius solament en Català i Angles, tant en Autopistes, autovies o carrer.
16) Es igual com se anomenin, Casals, Ambaixades Catalanes o etc. Es tenen que establir al estranger, en representació de Catalunya.
17) Encoratgem a altres Cultures com Galicia, País Basc, Illes Balears, País Valencia, Catalunya Nord, a abandona el Imperi, ja que Espanya es una Entelèquia i com a tal no existeix.
18) Doncs Espanya tindria que tornar allò que sempre ves tingut que ser, una regió de la Península Iberica, exactament Castella, i això es lo que hem de mirar de forçar que torni a ser la seva pròpia cultura, i deixar de explotar les altres, totes las cultures iguales, i respecte mutu, doncs de aquesta manera se enriqueixen les cultures, no solament una, totes.
19) Des de els Consells Locals per La República Catalana, fer reunions a sovint per actualitzar el moment que viu la societat i reprendre estratègies actuals, això es molt important, ja que els Consells Locals * la R. Hi ha a Catalunya 947 Municipis, i la finalitat es que hi hagin 947 Consells Locals per La República, per això si treballa, doncs es molt important la interconnexió entre tots els 947 Consells, mes unió mes força.
20) Si hi ha una persona que tingui una estratègia, que ella cregui que sigui convenient, som hi, es molt però molt ven vinguda, escriu-la a continuació, i de aquesta manera farem País, fem-ho, entre tots, com mes estratègies millor, així, podrem escollir entre tots, las millors, o las que mes convinguin amb el moment actual, això es democràcia,

Això com he dit abans es un annexa de un de molts dels anàlisis, que faig al meu bloc de “El Niu D’Enric, si voleu podeu llegir aquest anàlisis que el anomeno “Estratègia Política Catalana-Espanyola”, i que aquí deixo, el enllaç        https://enricgine.cat/2021/06/06/estrategia-politica-catalana-espanyola/
Moltes gracies

01-07-2021

Enric Giné I Orengo

 

Aquesta entrada ha esta publicada en Sin categoría. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.