Trancs Mental de la Consciència

Aquest títol, Trancs Mental de la Consciència , és un terme que faig servir per explicar, un procés que és una mica difícil de descriure del que realment vull dir sobre aquest terme, però procuraré explicar-ho el millor possible, ja que, com podràs veure, que et pot ser interessant.

Potser aquesta experiència ja l’has viscut, al llarg de la teva vida, però si no, prova-la, si estàs sol i en silenci, còmode, tranquil, pots, tanca els ulls, i pots sentir moltes sensacions, dins del teu cos, per exemple, el teu cor, com batega, els pulmons, com s’eixampla, traient l’aire, i agafant l’aire, una i altra vegada, sense que facis res, tot automàticament, es diu per reflex, el teu cos, ho fa. Automàticament tot, sense el teu consentiment, y si tens paciència, i escoltes bé, també podràs sentir moltes altres sensacions, que no hauries sentit mai abans, però has de tenir paciència i tindre una mica de temps, però si treballes molt amb a això, que jo anomeno Trancs Mental de la Consciència , descobriràs moltes coses, com el que és, realment  la Consciència, que es la que mou el nostre cos, si tu tens èmfasi, i paciència, podràs sentir tot el teu cos d’aquesta manera, i d’escoltar-lo, i a més pots fer moltes coses més, si és que et concentres prou, amb això que jo li dic, Trancs Mental de la Consciència , que realment és una profunda meditació, que jo anomeno Consciència, i això és, nomes, quan tu estàs profundament amb el Trancs , escoltant el teu cos, en aquestes circumstàncies pot fer moltes coses, com accelerar el teu cor, treure’t un mal de cap , augmentar la temperatura, per exemple, de les mans, si tu tens les mans fredes, i moltes coses més, etc. etc. Tu pots fer, casi, lo que tu vulguis.

Vull donar uns exemples, per explicar què és la Consciència , i això és lo que fa, que el cos faci, el que la Consciència li mana, no és un reflex aixecar la mà, això passa només quan tu vols, igual que tancar els ulls , caminar, etc. què és el que passa? Tu pots dir o fer el que vulguis, però serà la teva consciència, y aquesta ets tu, i la que farà allò que tu vulguis, sempre serà la teva Consciència , que farà que tu et comportis, com tu vols.

I això comporta moltes altres teories, qui és el que mana?, qui és el que mana que el cor batega?, i el ràpid que ha d’anar?, bé, és un reflex que el cor batega, no? , i la rapidesa amb què va, està controlat per la falta d’oxigen, si corres, el teu cor té necessitat de més oxigen i etc. Però aquesta anàlisi, ja estan descrites, a la ciència!, i tornem ¿qui és el que mana al cor?, o a les altres parts del cos, que es comporten com ho fan, aquí hi ha l’essència de tot.

I aquí entrem a la física de la Quàntica , Què és un àtom?, tothom sap lo què és, no?, bé més o menys, un àtom, pot ser o molt petit o molt gran, amb la física quàntica és molt gran, és segons el nivell que un ho observi, hi ha àtoms d’hidrogen i altres d’Oxigen i etc., però aquests no manen al nostre cos, aquests estan plens de vibracions elèctriques, aquests existeixen però no són intel·ligents, al nostre cos n’hi ha de moltes altres coses interessants, com les molècules, i aquestes ja són més complicades, perquè dins d’elles hi ha més àtoms, i hi pot haver una combinació, que pot fer una molècula d’ ADN , i aquesta, és molt interessant, perquè té una forma intel·ligent de comportar-se, i té un paper molt important en la conducta del nostre cos i del nostre Planeta, però som nosaltres qui té el comandament del nostre cos

Però, per què nosaltres som persones i completament diferents unes de les d’altres? Qui li diu?, i a qui?,  quan falta oxigen al teu cos, ¿qui li diu, que falta oxigen?, y com fa que palpiti el cor més ràpid?

Descriuré un exemple, que passa quan veus que un maó, cau sobre el teu cap i tu tens temps per veure’l, primer com a reflex, que no és un reflex, doncs és la consciència, t’ajupiràs, perquè no tens més temps, que això, per evitar, el fatal desenllaç, després el teu cos i els teus músculs es posaran en tensió, què passa al teu cap?, a la teva consciència?, al teu cos?, qui don les ordes, i tot en menys de mil·lisegons, el que passa és que es posa un dispositiu en estat d’alerta per protegir-te, al teu cap, més aviat dit, a la teva consciència, envia un senyal d’alerta, a diferents seccions del teu cos, un per exemple, la Consciència envia, als ronyons, un senyal, perquè allí es preparin per enviar protecció a totes les cèl·lules del cos que són milers de milions i a més ha d’estar al moment, en una fracció de mil·lisegons, i això ho reben als ronyons i envien una quantitat d’adrenalina exacta ni més forta ni més feble, la quantitat exacta, que la consciència li ha manat, i que ella, la consciència ha valorat segons la gravetat de la situació, ja més d’aquesta execució, fa moltíssimes més operacions, i amb dècimes de segons, com protegir-te amb les mans, sobre el cap, per l’impacte que patiràs si no ho fas, si portessis un objecte, més contundent a les mans, hi hauria unes eleccions més, de quina eina seria la millor per protegir-te, perquè les teves mans tampoc són molt contundents i a més, també té la teva consciència a triar o les mans o el cap, però ella fa sempre la millor elecció, sens dubte, sense cap error, a més de tot això, hi ha milions d’operacions que la consciència fa, només en un mil·li-segons, i és per exemple, l’acceleració del cor, quina velocitat ha d’anar el cor, al teu cos esta amb molta tensió, per culpa de la adrenalina, tot el cos rebrà una alerta d’informació que cal executar, i que ha d’enviar al teu cos per poder combatre l’agressió, a més de tot això hi ha una connexió, també química, de com totes les molècules han de parlar i enviar , rebre, o compartir totes les informacions a tots els àtoms, molècules, de tot el cos, i són milers de milions, i això ho farà sota les ordres de la Consciència , que és el que mana amb el nostre cos, el nostre cos és molt, però molt egoista, ens protegeix i vol el millor per a ell, ho fa, sens dubte.

He parlat molt de la consciència, però què és la consciència? Aquesta és el que jo defineixo com “El Trancs Mental de la Consciència” i que és això?, doncs no és potser exactament això, però podria argumentar-ho una mica, el que en religió en diem, “l’Ànima” quan ets viu ets Conscient , i quan estàs mort ja no ho ets, quan estàs viu tens Consciència , i quan et mors ja no ets Conscient , és com aquesta creença, que en religió tenim de l’ Ànima, se n’ha anat fora del teu cos, i ja no tens consciència com individu, ara ets matèria, però hem d’anar al tant de no confondre l’ Ànima , com un element religiós, o diví, perquè per mi no ho és, és un sinònim de Consciència , i és aquí que m’agradaria que vegis la diferència, La Consciència decideix, com el teu cos es comporta, des que neixes, fins a la teva mort.     

Ara bé, aviat veurem una diferència entre Consciència Reflex , Què és una i què és l’altra?

Si tu t’has d’aixecar de la cadira, i tu dius “M’aixeco de la cadira”, no perquè tu ho diguis ho faràs, sinó perquè ho vols fer, i només aleshores t’aixecaràs, quan ho vulguis fer, quan la teva Consciència ho mani, i és això el que fa que t’aixequis, és la teva Consciència en el moment exacte que tu ho vulguis, si tu vols caminar, caminaràs no quan tu ho diguis, només quan la teva Consciència ho ordeni, i absolutament serà la Consciència que farà el primer pas, però ves compte, que ara ve el més interessant, i és que després de l’ordre de la Consciència d’enviar el primer pas, la Consciència es retira, fa un pas enrere, i es queda en un segon pla, perquè el Pilot Automàtic , es posa en marxa, i serà aquest que farà, que tu continuïs caminant fins al lloc de destinació, sense que la Consciència sigui conscient de conscienciar cada pas, això ho farà el Pilot Automàtic , o digui-li Reflex , com tu vulguis , sempre que no hi hagi cap obstacle que ho impedeixi, si fos així la Consciència prendria una altra vegada l’ordre.

Com podem veure, el nostre cos i l’Univers és la mateixa cosa, ja que estem dins seu, i és d’una complexitat molt enginyosa, intel·ligent, fantàstica i indescriptible, que per a nosaltres els humans, ens fa molt difícil d’entendre, com tot el Univers funciona, com els àtoms, protons, neutrons, que sempre estan en moviment, col·lisionant els uns amb els altres, provocant la destrucció i la mort, doncs quan uns moren hi ha altres neixen, i uns altres que es doblen es quadrupliquen, i etc. fins a formar l’objectiu desitjat, i és així, la vida i com vivim, i pretendre d’entendre, la composició de la vida i la mort i dels vivents i de tot allò que ens envolta, és una tasca molt difícil, no crec que algun dia ho puguem saber, doncs la vida i la mort és un misteri, les cèl·lules moren i es reprodueixen cada segon, es la base de la vida, igual que les persones, animals, plantes, en fi tot, aquí està en l’equilibri de el nostre Univers doncs així funciona tot, nosaltres estem creats sota la imatge i semblança del que ens envolta a l’Univers, tenim dues característiques, molt importants, una és la Consciència , i l’altra, el que anomenem, Reflexos , que és el Pilot Automàtic que s’assemblen molt però que tenen, finalitats diferents, però és la Consciència la que té el comandament, i dins d’ella hi ha el reflex .

Enric Giné I Orengo

 

 

 

 

 

 

 

Aquesta entrada ha esta publicada en Sin categoría. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.