Possibles Estratègies

enric@enricgine.cat

              Això és una continuació de l’anàlisi que faig en el meu blog a ”El  Niu De l’Enric” en l’anàlisi anomenat “Estratègia Política  Catalana- Española”, i és aquí, on indico unes estratègies, raonables on poden funcionar, ja que alguna cosa hem de fer per sortir d’aquest carreró sense sortida, on ara estem, i a més hem d’obrir un diàleg on tots hem de dir la nostra opinió, ‘i com més siguem millor !!

Primerament, voldria fer algun comentari sobre la situació actual que el govern espanyol, ha deslligat amb els indults.

El govern espanyol part, per la pressió d’Europa i part, per la seva ignorància, s’ha vist obligat a fer alguna cosa, i aparentment amb succés, però anem a aprofundir una mica, la Justícia espanyola, es veu bastant desacreditada, i encara ho estarà més, amb l’indult, però sembla que el govern d’Espanya rectifiqui una mica, la imatge espanyola, i això es pot veure a la premsa estrangera, un altre raó és la posició que pren el govern espanyol, com de bones persones, obren un diàleg superficial, i ara són els Catalans que han de moure fitxa, bé tot això es pot refutar molt fàcilment, però no vull entrar aquí, només, vull fer un perfil superficial, per no allargar-me molt, d’altra banda tenim 9 persones, que estan aparentem ens lliures, si és que es porten bé, i que estan condemnades  per fer alguna cosa que no havien fet, i jo estic content que estiguin fora de la presó, ja que mai no haurien hagut d’estar dins, tant l’indult com l’amnistia, és igual per a ells i per als Catalans, doncs amb o sense, aquesta estem i estaríem en el mateix lloc que en el 10 d’Octubre de 2017, després que el nostre president va declarar la Independència de Catalunya i 10 segons després la va anul·lar, Catalunya no es va declarar independent, però el govern espanyol, no ho va entendre així i va castigar, a unes persones per fer alguna cosa que no havien fet.

Bé, tot i que amb, o sense l’indult, o amb o sense amnistia, estaríem en el mateix lloc que en el 10 d’octubre, i llavors què? Aquesta no és la solució, la solució és sortir d’Espanya, i aquí està l’essència de la qüestió, com ho fem …. una de les solucions és tal com ja he dit abans.

1) Els Catalans que ens sentim Catalans ens hem de comportar com Catalans, dins d’un Estat que ens té, per mèrits de guerra, com colònia o regió o autonomia o que ens administra la nostra economia, llengua i Cultura, amb aquestes circumstàncies, estem molt debilitats, però no derrotats o aniquilats, hi ha hagut molts Imperis que ho han provat però amb nosaltres no han pogut de moment, hem de comportar-nos, com el que som ” una colònia “, però tenim que lluitar, democràticament i intel·ligentment, per sortir-se d’aquest malson, i haurem de seguir unes pautes per poder fer-ho.

2) El Consell de la República Catalana, amb nom del MH president Carles Puigdemont, ara sí que hauria de aixecar l’anul·lació i fer la declaració de la República Catalana.

3) El Consell per La República, hauria de liderar totes les accions que hauríem de fer per a l’alliberament de L’estat Català com a plenitud de facultats, o de País o Nació, però el que jo crec que és molt important és que s’hauria de fer, o crear una ” font d’unió “, una font àgil, ràpida, lleugera, però molt efectiva, on tots els catalans que volguessin, poguessin dir, o donar la seva estratègia, per sortir del’ “forat negre” i enriquir, així democràticament, la seva estratègia, avui és possible amb els mitjans de comunicació que tenim per Internet, i tot, tindries que estar sota la tutela de El Consell per la República, i potser també, es podria fer, físicament i perquè es mes proper “El Consell Local per la República Catalana “, hem d’anar amb molta alerta, intel·ligència i molt units, som on som, perquè estem dissolts, i desunits, vivim en el mateix territori però no estem units, no parlem amb nosaltres mateixos, només lamentacions, aquest és el punt més feble que tenim els Catalans, i és això el que hem de corregir, hem de tenir una connexió, intima, vital, on puguem expressar les nostres estratègies, però hem de ser conscients que no ha de ser, un lloc de lamentacions, xafarderies, informació banal, ja que tenim altres mitjans a les xarxes per poder fer-ho ha de ser un lloc d’unió màxim per donar estratègies, molt concretes, ja que hem d’anar en cura que 7,8 milions de Catalans, poden dir moltes coses, i si no anem amb compte aquest lloc d’unió import davant i vital, pot acabar sent un desastre ….                        

4) Hem de eixamplar la base de el sobiranisme per poder tenir majoria, i també i per descomptat en tots els Ajuntaments

5) Hem de fer servir els Ajuntaments sempre que puguem, i això només pot ser si és que tenim majoria per poder fer-ho democràticament.

6) Declarar els Municipis, o Republicans, o Independents, sempre que hi hagi una majoria sobiranista al municipi, i aquest últim sempre que no comportin, mesures penals per part de la Justícia Espanyola, a més l’Idioma oficial, a Catalunya és el català, exclusivament.

7) Declarar al rei “Persona no Grata” a tots els Municipis, una altra vegada si es que hi ha majoria.

8) Comprar o tractar amb empreses catalanes, cap d’espanyoles hi si és possible escoltar o veure no mes Tv o Ràdios o mitjans d’informació catalanes.

9) Estratègia per pagar a La Generalitat tant els impostos, IVA, etc. .. Cap diners a l’estat espanyol

10) L’Idioma oficial, només el català, tant en els ajuntaments com a la Generalitat.

11) Posar a les entrades dels ‘Municipis on es posa el nom de la vila, també posar República Catalana.

12) Posar els Balcons, finestres, etc. Estelades, i portar personalment, com sigui possibles, o una estelada o una insígnia en la solapa o un lloc visible, per demostrar que som catalans.

13) Posar una Estelada a totes les rotondes de tots els pobles de Catalunya

14) La TV3, les televisions catalanes i ràdios, només emetran en català.

15) Els rètols informatius només en català i anglès, tant en Autopistes, autovies o en carrers.

16) És igual com es diguin, Casals, Ambaixades Catalanes o etc. Es té que establir a l’estranger, en representació de Catalunya.

17) Encoratgem a altres Cultures com Galícia, País Basc, Illes Balears, País Valencià, Catalunya Nord, a abandonar l’Imperi, ja que Espanya és una Entelèquia i com a tal no existeix.

18) Doncs Espanya hauria de ser el que sempre ha hagut de ser, una regió de la Península Ibèrica, exactament Castella, i això és el que hem de tractar de forçar que torni a ser la seva pròpia cultura, i deixar d’explotar les altres, totes les cultures iguals, i amb respecte mutu, ja que d’aquesta manera s’enriqueixen les cultures, no només una, totes.

19) Des del Consell Local per La República Catalana, fer reunions sovint per actualitzar el moment en que viu la societat i reprendre estratègies actuals, això és molt important, ja que els Consells Locals * R. hauria d’existir 947, ja que, a Catalunya, tenim 947 municipis, i la finalitat és que hi hagi 947 Consell Local per la República, per això cal treballar, ja que és molt important la interconnexió entre tots els 947 Consells, més unió més força.

20) Si hi ha una persona que tingui una estratègia, que ella cregui que és convenient, o interessant, doncs, som-hi, és molt, però molt ben vinguda, escriu-a continuació, i d’aquesta manera farem 01:00 País millor, fem-ho, entre tots, com més estratègies millor, així, podrem escollir entre tots, les millors, o les que més convinguin en el moment actual, ¡¡¡això es democràcia!!!

Això com he dit abans és 1 annex de un de molts de les anàlisis, que faig al meu blog de “El Niu De l Enric “, si desitja pot llegir aquesta anàlisi que ho dic “Estratègia Política Catalana-Espanyola”, i que aquí deixo, l’enllaç https://enricgine.cat/2021/06/06/estrategia-politica-catalana-espanyola/       

Moltes gràcies

Enric Giné

 

 

 

 

Aquesta entrada ha esta publicada en Sin categoría. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.